Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Παρακαλώ να διαδηλώνετε με την έγκριση του κόμματος

 Γράφει ο kritikos logos

   Κατανοώντας απόλυτα τα επιχειρήματα του σ. γραμματέα της Ν.Ε. του Κ.Κ.Ε. Πιερίας καλούμε όλους όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το μνημόνιο ή και τα άλλα μέτρα της κυβέρνησης ( και τους κυρίους του "κόντρα στο ρεύμα" ) να προσέρχονται αυθορμήτως στα γραφεία του Κόμματος για να παίρνουν πιστοποιητικά επαναστατικής νομιμοφροσύνης.

Δεν νοείται την σήμερον ημέρα να διαδηλώνει κάποιος κατά των κυβερνητικών μέτρων και του μνημονίου χωρίς να δηλώνει πίστη στην Αλέκα, τον κομμουνισμό και το Στάλιν.

Το φαντάζεστε να διαδηλώνουν πολίτες στους δρόμους, να αγωνίζονται, να διεκδικούν χωρίς να ομνύουν στο Κόμμα, χωρίς να προσβλέπουν ως μόνη λύση τον εφαρμοσμένο Κομμουνισμό της πάλε ποτέ Σοβιετίας;

Μπορεί να είμαστε κατά των μονοπωλίων όμως κρατούμε στα χέρια μας το μονοπώλιο της αγωνιστικότητας, της αντίστασης και της επανάστασης.

Ακόμα και αν στην απέναντι όχθη καμαρώνουν δεκάδες π. στελέχη ( το ίδιο επαναστατικά τότε ) όπως ο Πάγκαλος, η Δαμανάκη, ο Ανδρουλάκης κλπ.

Καλού κακού διαβάστε και λίγο Κεφάλαιο, Μαρξ ή Λένιν, μη τύχει και σας ρωτήσουμε και πιαστείτε αδιάβαστοι. Φυσικά από δική μας μετάφραση γιατί καραδοκούν οι αντεπαναστάτες.

Πιστεύω είς ένα ………..

--
kritikos logos

Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Τετάρτη 15/2/2012