Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Σκηνικό τρομοκρατίας στη παρέλαση



Η συγκυβέρνηση φοβάται τον εχθρό λαό

    κατά την ημέρα της παρέλασης.


      Αρρωστημένοι εγκέφαλοι αποφάσισαν οι μαθητές να παρελάσουν μπροστά στους επισήμους της κυβέρνησης, με απουσία των γονιών τους ως επικινδύνους, με αποστειρωμένη την περιοχή από τον λαό, με τοποθέτηση διπλών κιγκλιδωμάτων, με παρουσία μόνο όσων έχουν προσκλήσεις, με χιλιάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ, με ελεύθερους σκοπευτές και με σχέδιο διαφυγής των επισήμων με ελικόπτερο, με προληπτικές συλλήψεις.

        Ένα σχέδιο επίδειξης πυγμής από την κυβέρνηση, ένα σκηνικό τρομοκράτησης του λαού, πολύ φοβόμαστε και προσπάθεια στησίματος προβοκάτσιας, ένα σκηνικό όμως που αποδεικνύει ότι  ο βασιλιάς είναι γυμνός.

       Η  κυβέρνηση  φοβάται τις αποδοκιμασίες του λαού, φοβάται μαζικές αντιμνημνονιακές συγκεντρώσεις εν όψει του γιορτασμού της επανάστασης του 1821, φοβάται την σύνδεση της επανάστασης του γένους με την σημερινή κατοχή της πατρίδας μας από την Τρόικα. Από την άλλη θέλει να δείξει ισχυρή, θέλει να δείξει ότι ελέγχει την κατάσταση  επιμένοντας στην παρουσία των εκπροσώπων της στους επισήμους της παρέλασης.


        Και γι αυτό καταργεί το δικαίωμα συνάθροισης των πολιτών, το δικαίωμα μετακίνησης, κλείνει μέχρι σταθμούς του μετρό, καταργεί το δικαίωμα των γονιών αλλά και των πολιτών να παρακολουθήσει την παρέλαση των παιδιών τους.

    Κακόμοιροι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.  νομίζετε ότι οι κοτζαμπάσηδες και οι προεστοί έκαναν την επανάσταση του 1821; Φτωχός λαός την έκανε, οι κλέφτες και οι αμαρτωλοί, οι κολλήγοι και οι δουλοπάροικοι, όλοι αυτοί τους οποίους εσείς διώχνετε σήμερα  από την παρέλαση, όλοι αυτοί τους οποίους εσείς φοβάστε, και καλώς, όλοι αυτοί τους οποίους παράλληλα προσπαθείτε με το καρότο και το μαστίγιο, την επίδειξη δύναμης και τρομοκρατίας,  με τα προεκλογικά παραμυθιάσματα, να τους ξεγελάσετε και να υποκλέψετε την ψήφο τους.

        Αλλά αυτή είναι η κυβέρνηση του Βενιζέλου και του Σαμαρά αυτή είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. αυτός είναι ο τρόπος που θα μας κυβερνήσουν αν καταφέρουν να πάρουν την εξουσία. Είναι τόσες οι ειλημμένες υποχρεώσεις προς την Τρόικα και την Μέρκελ, είναι τόσα τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν δεσμευτεί για να πάρουν, μέχρι το κλείσιμο της Βουλής αλλά περισσότερο μετά τις εκλογές.

        Κάθε καλόπιστος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι οι κορώνες του Σαμαρά και του Βενιζέλου με τις οποίες ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού, είναι προεκλογικές υποσχέσεις είναι στάχτη στα μάτια από πολιτικούς που θέλουν να κυβερνήσουν αντιλαϊκά και  με την μπότα του δυνάστη.

       Ο  Ελληνικός λαός καλείται να διαδηλώσει μαζικά και ειρηνικά τα αντιμνημονιακά του συναισθήματα, απαιτεί σε μια ουσιαστική συζήτηση κατά την προεκλογική περίοδο, είναι αποφασισμένος να στηρίξει μια αλλαγή πορείας κόντρα στο μνημόνιο, σε όφελος της πατρίδας μας και του λαού της.