Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αυτό βρήκαν να πουν;

Παραμένει το τραύμα στην Τοπική ΔΗΜΑΡ σαν αποτέλεσμα της συνεργασίας της κεντρικά  με την ομάδα βουλευτών  του κ. Αμοιρίδη.  Παραιτήθηκε ομόφωνα η Ν.Ε. ,αποτελούμενη από 19 μέλη, διαμαρτυρόμενη γιατί δεν λήφθηκε καθόλου οπόψην  η γνώμη  της γι αυτή την συνεργασία και το αποτέλεσμα φαίνεται στην χθεσινή σύσκεψη που δημοσιοποιήθηκε.
 Είναι γεγονός ότι το περιβάλλον του κ. Αμοιρίδη μπορεί να στελεχώσει τα όργανα της τοπικής ΔΗΜΑΡ και να υποστηρίξει το τοπικό της ψηφοδέλτιο, είναι αμφίβλο όμως αν θα μπορέσουν να δώσουν το στίγμα της ανανεωτικής και δημοκρατικής Αριστεράς στο νομό μας. 
Διαβάζουμε την ανακοίνωση για την χθεσινή σύσκεψη:


 Το Βράδυ της Τετάρτης 11-04-12 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος με θέμα τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Στην σύσκεψη μετείχαν ο γραμματέας της περιφέρειας Ζορκάδης Βαγγέλης, ο γραμματέας του νομού Λεωνίδας Τσιρόπουλος, ο βουλευτής Αμοιρίδης Γιάννης και το μέλος Καζαντίδης Κώστας. Στη σύσκεψη χαιρετίσθηκε θετικά η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των υπολοίπων που εμπλέκονται στη διακίνηση μαύρου χρήματος κ.λ.π.