Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Περιοδεία στον Κορινό.


Περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Κορινού, στο δημοτικό κατάστημα Κορινού και στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού έκανε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κάτοικος Κορινού Αντώνης Μάντζιος.
Κατά την περιοδεία είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους χωριανούς του για τα ζητήματα της ακρίβειας, της μείωσης των συντάξεων και μισθών και της ανεργίας, αλλά και για το «κίνημα της πατάτας» που ξεκίνησε από τους εθελοντές της Πιερίας και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν φθηνά και στους παραγωγούς να πουλάν σε καλή τιμή χωρίς μεσάζοντες,  μια πρωτοβουλία που αποδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος αλλά και του εισοδήματος των παραγωγών.  
Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία λαϊκή του μήνα έχει  πολύ  λιγότερη κίνηση γιατί οι συνταξιούχοι περιμένουν να πάρουν τη σύνταξη για να επισκεφθούν τη λαϊκή!!. Κατά την επίσκεψη στο σχολείο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα στέγασης του σχολείου με τον δ/ντή του σχολείου, ενώ με τους δασκάλους συζήτησε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.
 Ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να υποστηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ για να αποκρουστούν οι νέες προβλεπόμενες επιθέσεις στο εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων, στην υγεία, αλλά και οι προβλεπόμενες απολύσεις.
Ακόμα συζητήθηκε η δυνατότητα που δίνεται αυτή τη φορά να εκλέξει βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία, έναν βουλευτή που έχει να εκλέξει η Αριστερά από το 1958, έναν βουλευτή που τον χρειάζεται η Πιερία για την παραπέρα ανάπτυξη του κινήματος στο νομό.