Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ



Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης επισκέφτηκε την Τρίτη 24/4 το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πιερίας.
    Οι υποψήφιοι βουλευτές Γραβάνη Βικτωρία, Μάντζιος Αντώνης και Σκούφα Μπέττυ, μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αναπηρία και Πρόεδρο της Μέριμνας Δ. Σολδάτο και με τον Διευθυντή της Μέριμνας Λ. Τασιάρα. Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να προσφέρουν το αυτονόητο στα άτομα με αναπηρίες.
   Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν εδώ και πολλούς μήνες και στην ουσία περιμένουν το ΕΣΠΑ για να καλυφθούν ακόμα και τα λειτουργικά έξοδα. Επισημάνθηκε ακόμη ότι στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα καταγραφή των ατόμων με αναπηρία. Ο Πρόεδρος της Μέριμνας ζήτησε την άμεση κατασκευή Σχολείου με οργανωμένα εργαστήρια, ώστε να υπάρχει επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρίες. Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ξεναγήθηκε στα εργαστήρια της Μέριμνας και συνομίλησε με τους εκπαιδευτές των παιδιών.