Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εξοργισμένος ο Τ. Μητρόπουλος υπερασπίστηκε τη θέση του στις λίστες

thumb
   Πανικός επικράτησε στο γραφείο του Ανδρέα Λυκουρέντζου, αφού ο Τάσος Μητρόπουλος 
   εξοργισμένος όρμησε για να υπερασπιστεί τη θέση του στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Πειραιά, από το νέο απόκτημα του κόμματος, Γιώργο Ανατολάκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «τα Νέα», που αποκαλύπτει και το περιστατικό, όλα αυτά συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας, 28 Μαϊου.

Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τ. Μητρόπουλος μπήκε στο γραφείο του Γραμματέα της ΝΔ για να δικαιώσει το παρατσούκλι του «Ράμπο», το οποίο τον συνόδευει.

Αυτό συνέβη, καθώς λίγο νωρίτερα ο Α. Λυκουρέντζος του ζήτησε να αποδεχθεί την τοποθέτησή του στην πέμπτη θέση της λίστας,

αντί της τέταρτης, την οποία είχε καταλάβει στις προηγούμενες εκλογές.

Για την τέταρτη θέση, η Συγγρού προόριζε τον έτερο βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γ. Ανατολάκη - άρτι αφιχθέντα από τον ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια εκδοχή για το συμβάν, ο Τ. Μητρόπουλος έριξε κάτω το γραφείο του Α. Λυκουρέντζου, ενώ οι φωνές ακούστηκαν παντού κι έτσι δεν άργησε να ειδοποιηθεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Πάντα σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να παρέμβει μεγαλοπαράγοντας του Ολυμπιακού, ενώ τελικά έγινε δεκτό το αίτημα του για να παραμείνει στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου.

Από το Ποντίκι