Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πρωτοφανής επέμβαση της Eurobank, ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ


eurobank.jpgΑκραία, πρωτοφανή και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή, με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ  θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.

Όπως αναφέρεται "καλούν να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς".

"Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοτοδεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες." αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τέλος τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα επισημαίνοντας ότι "Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες, που όλη την προηγούμενη περίοδο κερδοσκόπησαν εις βάρος τους, αξιοποιώντας τα δικά τους χρήματα, να κερδοσκοπήσουν και τώρα πολιτικά, για να διασφαλίσουν τα προνόμιά τους."