Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο Δήμαρχος Κατερίνης στο Κορινό.



Ένας δήμαρχος στην υπηρεσία του κόμματος



       
      Μπορεί να μην τον είδαμε σε λαϊκή συνέλευση για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ( την έταζε κάθε μήνα από τον περσινό Σεπτέμβρη), μπορεί να μην τον είδαμε στα άλλα προβλήματα που έχει ο Κορινός,  μπορεί να μην τον είδανε ενάμισι χρόνο τώρα όχι μόνο οι κάτοικοι ούτε τα Προεδρεία των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τον καμαρώσαμε όμως στην προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στο  Κορινό αλλά και σε άλλα  χωριά.  Σε διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με στελέχη και άλλα περιφερόμενα μέλη της Ν.Δ. για να την υποστηρίξουν να βγει πρώτη και να συνεχίσει το έργο της καταστροφής που άφησε στη μέση  το 2009. 
       Στο Δημοτικό Συμβούλιο παραμένει για λίγο, πρόσφατα στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο δεν δέχτηκε ούτε να καθίσει να ακούσει τις ερωτήσεις μας στο πρώτο θέμα, σαν δήμαρχος δεν έχει χρόνο για να ορίσει λίγες ώρες τη βδομάδα να τον συναντάνε πολίτες και φορείς, αρνείται να εφαρμόσει διατάξεις του νόμου που αφορούν τον ορισμό συμπαραστάτη του δημότη, παραχώρηση χώρου στις παρατάξεις, συγκρότηση συμβουλίου ένταξης μεταναστών κλπ, διαμαρτύρεται για την μη απόδοση πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαμαρτύρεται για την περικοπή των πόρων, αρνείται προφορικά την ιδιωτικοποίηση δραστηριοτήτων των Δήμων όμως παράλληλα υποστηρίζει έμπρακτα και με την παρουσία του στις προεκλογικές της δραστηριότητες τη Ν.Δ. Βλέπεται γι αυτές έχει χρόνο ο δήμαρχος μας, αλλά μόνο γι αυτές.
 Άντες λοιπόν συνδημότες  όλοι μαζί στις προεκλογικές δραστηριότητες της Ν.Δ. γιατί  σε αυτές μπορεί κάποιος  να αντικρύσει και τον δήμαρχό μας, να βρεί λίγο χρόνο να τον ρωτήσει, να του προτείνει να τον γνωρίσει κι από κοντά βρε αδερφέ. Γιατί είναι  " Ένας δήμαρχος στην υπηρεσία του κόμματος". Εύγε .