Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Απ. Διοίκησεις: «Συγκυβερνητικές» ισορροπίες & 5 νέα πρόσωπα



   Πέντε νέα πρόσωπα, μία παραμονή μία μετακίνηση και ισορροπίες μεταξύ των τριών
    κομμάτων της συγκυβέρνησης (4 ΝΔ, 2 ΠΑΣΟΚ και 1 ΔΗΜΑΡ) περιλαμβάνει η λίστα με τους νέους γενικούς γραμματείς Αποκεντρωμένων Διοικήσεων που έδωσε πριν λίγα λεπτά στη δημοσιότητα το υπουργείο Τύπου.

Συγκεκριμένα, στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, στην Αττική γενικός γραμματέας στη θέση του Ηλία Λιακόπουλου αναλαμβάνει ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος (ΝΔ).

Στη, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας παραμένει η Πόπη Γερακούδη (ΠΑΣΟΚ), στην Ήπειρο-Δυτική Μακεδονία στη θέση της Δήμητρας Γεωργακοπουλου αναλαμβάνει ο, μετακινηθείς από το ΠΑΣΟΚ στη Δημοκρατική Αριστερά, βουλευτής Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης, στη Μακεδονία-Θράκη στη θέση του Θύμιου Σώκου μετακινείται ο μέχρι σήμερα γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θ. Καρούντζος (ΠΑΣΟΚ), στην Πελοπόννησο-Δυτικής Ελλάδας-Ιόνιο τη θέση του Τ. Αποστολόπουλου καταλαμβάνει ο πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ στην Α΄Αθήνας Μανόλης Αγγελάκας, στο Αιγαίο στη θέση του Φώτη Χατζιμιχάλη, η πρώην βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χρ. Καλογήρου και στην Κρήτη στη θέση του Θ. Καρούντζου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Δεικτάκης, (τη θέση του οποίου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τη συμφωνία με τη Ντ. Μπακογιάννη, πήρε ο Λ. Αυγενάκης).