Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Επί τέλους. Ένα ΟΧΙ στην Χρυσή Αυγή

Αντιγράφουμε από το http://www.korinthiaportal.gr:
Πρωτόγνωρα τα όσα διαδραματίζονται στην Κορινθία τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Βουλευτής
    της Χρυσής Αυγής στο νομό φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τους Δημάρχους και έτσι; Μετά το Δήμαρχο Νεμέας Βαγγέλη Ανδριανάκο περνά στο Δήμαρχο της πρωτευούσης Αλέκο Πνευματικό!
Όλοι θυμόμαστε στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αποστόλου Παύλου την φράση που ειπώθηκε «όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή» φράση που ήρθε να ενισχυθεί σήμερα με την παρότρυνση αφού τα μανίκια σηκώθηκαν «πάμε πιο πέρα να πλακωθούμε!».
Η φράση ειπώθηκε σ έναν τόπο ιστορικό, στα Δερβενάκια, εκεί όπου οι δυο άντρες έδιναν το παρόν στις εκδηλώσεις για την μάχη των Δερβενακίων, στην σκιά του ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
http://www.korinthiaportal.gr

Όπως καταγγέλλει ο Δήμαρχος η Χρυσή Αυγή έχοντας κάνει απόβαση στο χώρο, με κομματικά συνθήματα παρενέβη στις εκδηλώσεις ενώ ο Βουλευτής εξύβρισε τον Δήμαρχο «στολίζοντας τον» με διαφόρων ειδών εκφράσεις τύπου «σκουλήκι θα σε λιώσω» σε μια προσπάθεια κατά τον Δήμαρχο Τρομοκρατίας.
Τα όσα διαδραματίστηκαν οδήγησαν το Δήμαρχο σε σοβαρές καταγγελίες από το χώρο του Δημαρχείο. Χαρακτήρισε τον Στάθη Μπούκουρα φοβισμένο ανθρωπάκι που κυκλοφορεί με μπράβους , ανθρωπάκι που δεν τιμά το αξίωμα του Βουλευτή, μίλησε για έναν Βουλευτή ο οποίος αποποιήθηκε τα προνόμια του μόνο στα λόγια αφού συνεχίζει να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο και να λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση κανονικά, την ίδια ώρα που χαρακτηρίζει κλέφτες όλους τους αυτοδιοικητικούς. «Χρεώνω το δήμο σήμερα με 1900 ευρώ καθαρά, θα γίνει περικοπή και τα χρήματα θα φτάσουν τα 1500. Αυτά είναι! Αλλά εμένα αυτό δεν με εμποδίζει να αγωνίζομαι νύχτα μέρα για το δήμο» είπε ο Αλέκος Πνευματικός. «Ο Βουλευτής τι έχει κάνει ως σήμερα για το νομό; Ποιες είναι οι παρεμβάσεις του; Και εν τέλει; Τι δουλειά κάνουν όλοι αυτοί; Σήμερα είναι μέρα εργάσιμη, όλα αυτά τα παιδιά που έφτασαν με λεωφορεία από όλη την Ελλάδα με τις μαύρες μπλούζες με τι ασχολούνται, πως ζουν;. Εγώ δεν τρομοκρατούμαι από κανέναν, δεν με φοβίζουν με τα χαρακτηριστικά και την συμπεριφορά των μπράβων που έχουν. Εγώ κυκλοφορώ μέρα και νύχτα στην πόλη μόνος μου χωρίς να φοβάμαι. Ο Βουλευτής είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που χρειάζεται προστασία και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην πόλη ελεύθερα.»
Ο Δήμαρχος ανακήρυξε τον Στάθη Μπούκουρα ανεπιθύμητο πρόσωπο για το Δήμο Κορινθίων ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του Θωμά Θωμαίδη που είχε ανακηρύξει ι σαν τέτοιο και την Βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου...