Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η απαράδεκτη «φάρσα» του ΣΚΑΙ στη Λιάνα Κανέλλη


   Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι νοιάζονται μόνο για τις προσωπικές του επιδιώξεις και αδιαφορούν για τον άνθρωπο

Άφωνο έμεινε σήμερα το πρωί το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθώντας στην εκπομπή της
Πόπης Τσαπανίδου την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη να μιλά κλαίγοντας για ένα περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια της εκπομπής.
Τι έγινε;

Οι συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια» έκαναν μια απαράδεκτη και απάνθρωπη φάρσα στην
Λ. Κανέλλη κατά την διάρκεια του διαλείμματος.

Την ώρα που η
βουλευτής του ΚΚΕ βγήκε από το στούντιο ένας άνδρας φορώντας γάντια του μποξ και μια ελληνική σημαία στην πλάτη, παριστάνοντας τον χρυσαυγίτη, την απείλησε πως θα την χτυπήσει.

Η βουλευτής του ΚΚΕ ξέσπασε σε λυγμούς αφού όπως όλοι θυμόμαστε είχε δεχθεί τα χαστούκια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά την διάρκεια καυγά την εκπομπή του
Γιώργου Παπαδάκη.

Όπως είναι φυσικό η επίθεση Κασιδιάρη σημάδεψε την
Λιάνα Κανέλλη και σήμερα ο χονδροειδέστατη «φάρσα» έφερε ξανά την άσχημη στιγμή στο μυαλό της η οποία δεν συνεχείαδεν αποχώρησε, αλλά στάθηκε με θάρρος μπροστά στις κάμερες και διηγήθηκε το περιστατικό.

Το ερώτημα που γεννάται στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα. Κανείς στον τηλεοπτικό σταθμό
ΣΚΑΙ δεν σκέφτηκε πως αυτή η γυναίκα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως όλο αυτό θα την καταρρακώσει ψυχολογικά;

Ποιος μπορεί να παίζει με την ψυχολογία ανθρώπων στον βωμό της τηλεθέασης χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, με δικαιολογία την σάτιρα, όρος μάλλον αρκετά παρεξηγημένος τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.

Όλο αυτό πλήγωσε την
Λιάνα Κανέλλη και φάνηκε από την στάση της στην συνεχεία, αλλάαμαύρωσε και την εικόνα ενός τηλεοπτικού σταθμού οι άνθρωποι του οποίου μάλλον δεν σέβονται τίποτα μπροστά στα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης.
http://www.newsbomb.gr