Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

H Σοφία Βούλτεψη γιατί δεν υπογράφει τα κείμενά της ως βουλευτής της Ν.Δ. και στέλεχός της από τα παλιά;

H  Σοφία Βούλτεψη μας επισκέπτεται καθημερινά με κείμενά της στα τοπικά blog, κείμενα τα οποία διακρίνει μια ιδιαίτερη επιθετικότητα απέναντι στην Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καλοδεχούμενα τα κείμενά της, όμως νομίζουμε ότι οφείλει να τα υπογράφει ως βουλευτής της Ν.Δ. για να γνωρίζει και το αναγνωστικό κοινό ότι είναι μία από αυτούς τους βουλευτές που είπαν ναι σε όλα στην ψήφιση του τελευταίου μεσοπρόθεσμου, μία από αυτούς που με τις αποφάσεις τους εξαθλιώνουν τους Έλληνες και ξεπουλάν τη χώρα.
 Όσο για την κριτική της δημοσιεύουμε και το πολιτικό βιογραφικό της, για να δούμε ότι ανήκει στο βαθύ κράτος της Ν.Δ., ευθύνεται από πολύ παλιά, και δεν είναι πολιτικά τόσο αθώα όσο θέλει να δείχνει, μη υπογράφοντας ως πολιιτκός τα κείμενά της.
 
Σοφία Ιωάννη Βούλτεψη
    Σοφία Βούλτεψη - Βιογραφικό

     ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΩΝ Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες  
Εξελέγη Βουλευτής της Β’ Αθηνών με τη Ν.Δ. στις εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004. Υποψήφια βουλευτής σε τιμητική θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2000.
Aναπληρωτής Γραμματέας Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών Υποθέσεων, Μακεδονίας - Θράκης και Αιγαίου.
Μέλος της Kοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.
Μέλος των ΟΔΕ Οικονομίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών.
Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
Σύμβουλος στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού από το 1990 ως το 1993. Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από το 2000 ως το 2002, διορισμένη μετά από πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή.( στοιχεία από το  http://www.eklogika.gr)
Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος