Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Σκέψεις για διαγραφή Παπανδρέου από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου μετά την συνάντηση των δυο ανδρών το μεσημέρι σήμερα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τείνει να υιοθετήσει στις έκτακτες συσκέψεις που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους τις εισηγήσεις που έχει δεχθεί για διαγραφή του προκατόχου του.
Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ κρέμεται σε μια κλωστή, ενώ έντονος προβληματισμός υπάρχει στους 
κυβερνητικούς εταίρους και το Μέγαρο Μαξίμου για τυχόν επιπτώσεις των εξελίξεων στην 
κυβερνητική συνοχή.
Η Ιπποκράτους οργίστηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όπου αναφέρεται ότι «εξέφρασε την οργή του για τις απαράδεκτες, άθλιες και ανήθικες διαρροές, που στηρίζονται σε ψεύδη, σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο Κίνημα την περίοδο της Προεδρίας του». Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί διαλύει το ΠΑΣΟΚ και αυτό όπως τονίζει δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. «Όσοι συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Την ώρα που καταρρέουν όλα τα σενάρια συνωμοσίας που στηθήκαν για να χτυπήσουν το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι μεταφέρουν αυτά τα νοσηρά σενάρια στο εσωτερικό του Κινήματος» αναφέρει ο πρώην Πρόεδρος.

Νωρίτερα με άτυπη ενημέρωση που εξέδωσε η Ιπποκράτους αφήνονταν ευθέως να εννοηθεί ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τα παραστατικά για τις δαπάνες, ενώ τόνιζε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αποστασιοποιήθηκε από την κίνηση Καρχιμάκη που ιδρύθηκε ως τάση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, πίσω από την οποία η ηγεσία του κόμματος πιστεύει ότι βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός.