Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ξυνίδης για δικομματική: Κρίμα το ξύλο που φάγαμε


Ένα ιδιαιτέρως επικριτικό σχόλιο για τη δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ανάρτησε στο προσωπικό του blogο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης. Στο σχόλιο με τίτλο «Κρίμα το ξύλο που φάγαμε» ή «Samaras and Venizelos Restructuring», κατηγορεί τη νέα κυβέρνηση ότι προσπαθεί να επαναφέρει στο προσκήνιο το διεφθαρμένο επιχερηματικό και τραπεζικό κατεστημένο, σε συνδυασμό με το καταρρέον πολιτικά σύστημα, που ευθύνεται για την καταστροφή της χώρας.
Η ανάρτηση του κ. Ξυνίδη:Δηλαδή τι νομίζετε. Ότι επειδή οι εγχώριοι κάνουν τους χαζούς και ότι δεν καταλαβαίνουν, οι ξένοι τρώνε κουτόχορτο; Το ίδιο ξοφλημένο τραπεζικό κατεστημένο, το ίδιο μεταπρατικό, δήθεν επιχειρηματικό, κατεστημένο και το ίδιο πτωχευμένο πολιτικό κατεστημένο επαναδομούνται by «SAMARAS & BENIZELOS RESTRUCTURING». Κρίμα το ξύλο που φάγαμε. Σε λίγο θα καταντήσουμε η τρόικα να είναι η μόνη ελπίδα της χώρας.

Στο τέλος του σχολίου ο κ. Ξυνίδης παραθέτει τον σύνδεσμο άρθρου των New York Times με τίτλο «Το ελληνικό πλάνο ίσως ανταμείψει ορισμένα τραπεζικά στελέχη».
tvxs