Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ Του Γιάννη Τεκίδη

Και υποκριτές θα συμπληρώναμε. Απροσμέτρητο το θράσος και η υποκρισία της συγκυβέρνησης και του μιντιακού συρφετού που ολοφύρεται δήθεν έντρομο από την λωποδυσία και δολοφονική μανία των χιτλερικής έμπνευσης ταγμάτων εφόδου του Ν. Μιχαλολιάκου.
 Ως άρτι αφιχθέντες από άλλο πλανήτη όλοι αυτοί που εκκόλαψαν καιρό τώρα τα ζόμπι της χρυσής αβγής, καμώνονται μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού αντιφασίστα στην Αμφιάλη, τον αγανακτισμένο και αποφασισμένο ταυτόχρονα να πατάξει την έκνομη δράση του φασιστικού μορφώματος, στην δημιουργία και άνδρωση του οποίου η δική τους συμβολή άμεσα η έμμεσα υπήρξε αποφασιστική.
 Τώρα θυμήθηκαν το συνταγματικό τόξο και όσους συμπεριλαμβάνουν σ αυτό, εξαιρουμένου φυσικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τους ιδεολογικούς ινστρούχτορες και στενούς συνεργάτες του Σαμαρά, δια της κατάπτυστης, γελοίας, ανιστόρητης και άκρως επικίνδυνης θεωρίας των δύο άκρων. 
Αυτοί που κουρέλιασαν γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όχι λίγες φορές το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας, προκειμένου να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τα αντιλαϊκά και εξουθενωτικά μνημονιακά μέτρα. Αλλά αυτό που εξέθρεψε και ανέδειξε τον εγχώριο φασισμό είναι ακριβώς τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών που βύθισαν στην ανέχεια, την φτώχια και την απελπισία τα λαϊκά στρώματα και τους πρώην εργαζόμενους, που άνεργοι τώρα φυτοζωούν προσευχόμενοι για τον επιούσιο της ημέρας, τρέμοντας παράλληλα μην τυχόν αρρωστήσουν και χρειαστούν γιατρό και φάρμακα.
 Ξεχνούν οι άθλιοι ότι την Χ.Α τροφοδοτεί η διαπόμπευση θεσμών και κοινοβουλίου και η διακυβέρνηση του τόπου με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Την ΧΑ ανέδειξε η απουσία οιασδήποτε μέριμνας, προστασίας και φροντίδας των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων και η καταφυγή μερίδας αυτών στις αγκάλες των μελανοχιτώνων,που πρόθυμα ανέλαβαν αυτοί να κάνουν, φορώντας και την προβιά του φιλολαϊκού πολιτικού φορέα, ότι δεν κάνει το κράτος. Την ΧΑ τρέφει και συντηρεί η ασύδοτη και προκλητική στάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που από κοινού και σε αγαστή συνεργασία ψηφίζουν νομοθετήματα που τσακίζουν μισθούς και συντάξεις, καταργούν συλλογικές συμβάσεις, απολύουν μαζικά εργαζόμενους, διαλύουν ζωές και στέλνουν στα σύγχρονα ευρωπαϊκά και όχι μόνο ανθρωποπάζαρα την με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, νεολαία μας. Την ΧΑ αναδεικνύει, αποκαθάρει και της προσδίδει φυσιολογικά πολιτικά χαρακτηριστικά, η αμοραλιστική και χυδαία συναλλαγή των εταίρων της συγκυβέρνησης τόσο στο χειρισμό εντος και εκτός βουλής του θέματος της λίστας Λαγκάρντ, όσο και οι βάναυσα προκλητικές χαριστικές της πράξεις προς όφελος των αέναα διαπλεκομένων με την εκάστοτε εξουσία οικονομικών μεγαλοπαραγόντων.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που εγκαλούν με περισσή θρασύτητα την αξιωματική αντιπολίτευση ως μία εκ των γενεσιουργών αιτιών ενδυνάμωσης του φασιστικού φαινομένου: Είναι τα πρώτης γραμμής πολιτικά στελέχη της ΝΔ, όπως ο παυθείς πρώην νομάρχης και μετέπειτα περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, γνωστός και ως Ζορό Ψωμιάδης, ο οποίος παραμονές των εκλογών πέρυσι καλούσε την ΄΄αδελφή παράταξη΄΄ της ΧΑ, σαν επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος του στη Β.Ελλάδα, να συνδράμει την κάλπη της ΝΔ. Είναι ο θεωρητικός του δόγματος΄΄στρατηγός άνεμος΄΄ Β.Πολύδωρας που πρόσφατα και δημόσια στοχαζόμενος αναρωτήθηκε κατ επανάληψη γιατί να μην συνεργαστεί η ΝΔ με την ΧΑ. Είναι οι Γκεμπελικής κοπής και στόφας στενοί συνεργάτες του Σαμαρά, Φαήλος και Χρύσανθος που θεωρούν και δημόσια ομολογούν ότι ΄΄φυσικός ηγέτης της ΝΔ, Χρυσής Αυγής και ΑΝΕΛ είναι ο Σαμαράς΄΄

Από τη προσπάθεια ενδυνάμωσης του φασιστικού εκτρώματος, από τους εκφραστές του πολιτικού κατεστημένου, δεν ήταν δυνατόν να λείψουν τα διαχρονικά τρωκτικά των κρατικών ταμείων, συγκροτηματάρχες του τύπου και μεγαλοκαναλάρχες στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Είναι οι φυλλάδες και τα κανάλια τους που έντεχνα η και απροσχημάτιστα μέσω των πολιτικών τους κουτσομπολιών, σχολιασμών, ακόμη και άρθρων, εκθείαζαν η αστειεύονταν με την δράση και τις πρακτικές των σύγχρονων χιτλερικών. Είναι οι Ντερμπεντέρηδες και οι Μπάμπηδες του SKY που αναρωτιούνται γιατί να μην συνυπάρξουν στην κυβέρνηση ΝΔ και μια… σοβαρή ΧΑ. Είναι οι ιλουστρασιόν μεγαλοδημοσιογράφοι που κατάντησαν εδώ και δύο χρόνια την είδηση, τον πολιτικό σχολιασμό και την αντικειμενική περιγραφή γεγονότων και εξελίξεων, φαρμακευτικό σκεύασμα μαζικής πλύσης εγκεφάλων και μέσο χειραγώγησης και κατατρομοκράτησης του λαού.



Ήρθε όμως ο καιρός όλα αυτά τα πολιτικά σαπρόφυτα και οι παραφυάδες τους, που γέννησαν, έθρεψαν και ανέδειξαν με τις πολιτικές τους τα βαμπίρ της χρυσής αβγής, ο λαός με τους αγώνες και την ψήφο του, να τους τοποθετήσει εκεί όπου είναι η φυσιολογική τους θέση, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.