Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ στην Ν. Φιλαδέλφεια



Φωτογραφία: Αγγελική Παναγιώτου / FosPhotos


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ στην Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31/1 με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συνέλευσης από φορείς και συλλογικότητες της περιοχής μπροστά στο Δημαρχείο της Ν. Φιλαδέλφειας στην οδό Δεκελείας. Η διαμαρτυρία έχει χαρακτήρα συμπαράστασης στους γιατρούς και στους εργαζομένους του ΕΟΠΥΥ. Οι συλλογικότητες και οι φορείς ζητούν δημόσιες, δωρεάν παροχές υγείας για όλους, πλήρη κάλυψη ιατρικών εξετάσεων, φαρμακευτικής αγωγής και περίθαλψης, σύγχρονα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, να μην κλείσει κανένα παράρτημα του ΕΟΠΥΥ, να προστατευθούν τα εργασιακά δικαιώματα του προσωπικού, αλλά και άμεση πρόσβαση όλων των Δημοτών στις μονάδες υγείας και στην περίθαλψη.

Συγκεκριμένα το κάλεσμα απευθύνουν η απεργιακή επιτροπή γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ΕΟΠΥΥ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ, το σωματείο εργαζομένων στο Δήμο
Ν.Φ./Ν.Χ., ο Σύλλογος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης "Ο Αριστοτέλης", η Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων - Κηδεμόνων Ν.Φ./Ν.Χ.
tvxs