Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μιχάλης Κασσής: Ανάθεμα την ώρα... που στήριξα την κυβέρνηση



Φωτογραφία: Παντελής Σαΐτας/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτήν την κυβέρνηση κατ’ αυτόν τον τρόπο». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, εκφράζοντας εκ νέου την πρόθεσή του να μην ψηφίσει την απόφαση για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του φρέσκου γάλακτος. «Ας με διαγράψει ο Βενιζέλος. Χάρη θα μου κάνει», πρόσθεσε.
Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για διάταξη - προσβολή και τόνισε πως αν θέλει το υπ. Ανάπτυξης να μειωθεί η τιμή του γάλακτος, θα πρέπει να εξετάσει το δίκτυο των μεσαζόντων που διακινούν το γάλα από τους παραγωγούς στην αγορά.


Σχολίασε εξάλλου την περίπτωση της «Δωδώνης», η οποία ξεπουλήθηκε σε ιδιώτες και μείωσε κατά 10-15% τις τιμές στον παραγωγό, όμως δεν έχει προχωρήσει σε καμία μείωση όσον αφορά στον καταναλωτή.

Εμφανίστηκε ακόμα αντίθετος με το χαρακτηρισμό των σημείων πώλησης του ψωμιού, ακόμα και κατεψυγμένου, ως «φούρνους», όπως και με την απελευθέρωση της πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων πέραν των φαρμακείων.

πηγή: tvxs