Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Απάντηση στον ανώνυμο του Κορινού

Πράγματι κάποιοι "Αριστεροί' έχουν την ευθύνη για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και γενικότερα
για την μη ανάπτυξη- αξιοποίηση της παραλιακής έκτασης του Κορινού δεκάδες χρόνια τώρα.
Αριστεροί όπως ο Χιονίδης, οι 4 τωρινοί βουλευτές της Ν.Δ., οι παλαιότεροι βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ,οι αριστερές κυβερνήσεις της χώρας μας, οι αριστεροί νομάρχες και περιφερειάρχες που πέρασαν, οι αριστεροί δήμαρχοι και κοινοτάρχες του Κορινού, όλοι αυτοί είχαν και έχουν την αντικειμενική ευθύνη αλλά και την υποκειμενική για ότι έγινε και δεν έγινε. Δεν ήθελαν, δεν μπόρεσαν ; Ας τους ρωτήσει ο "ανώνυμος Κορινιώτης".
Γιατί όμως ούτε ανωνύμως να μην μπορούμε να δούμε την αλήθεια κατάματα, την ευθύνη αυτών που διοίκησαν και να κατηγορούμε ανωνύμως αυτούς που δεν διοίκησαν αυτούς που δεν είχαν την παραμικρή θεσμική ιδιότητα;
Μια προσφυγή μπορούσαμε να κάνουμε, την κάναμε κατά του ΦΕΙΔΙΑ και απαλλάξαμε με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας τον Κορινό και την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ από ποινικές ρήτρες και αποζημιώσεις δύο δισεκατομμυρίων δρχ.
Το ξεχάσαμε κιόλας; Γιατί τα βάζουμε λοιπόν με τους αριστερούς;
Για να πούμε ότι όλοι είναι ίδιοι άρα καλώς ψηφίζουμε τους παλιούς; Όμως ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε για να δοκιμάσουν και τους άλλους. Και τους Αριστερούς.

επωνύμως
Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος
κάτοικος Κορινού.