Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

«Καίει» βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής νέο φωτογραφικό υλικό (Photos)




Το Ποντίκι Web
Νέο φωτογραφικό υλικό φέρνει στη δημοσιότητα η πρωτοβουλία δικηγόρων ενάντια στη δράση της Χρυσής Αυγής που όπως αναφέρουν, αποδεικνύει αφενός την φυσική παρουσία ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής στο πογκρόμ της 12/05/2011, αφετέρου την τέλεση εγκληματικών πράξεων από μέλη της ναζιστικής συμμορίας.Όπως σημειώνουν: " Παρόντα στο πογκρόμ ήταν τα στελέχη της οργάνωσης Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος. Ο Κασιδιάρης είχε καθοδηγητικό ρόλο: κατεύθυνε τα μέλη της οργάνωσης τα οποία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του πλήθους που κινήθηκε από την Γ’ Σεπτεμβρίου προς την Αθηνάς. Στην αρχή της Αθηνάς στην Ομόνοια, μέλη της Χρυσής Αυγής ταυτοποιούνται καθώς πλήθος νεαρών αντρών ξυλοφορτώνουν αφρικανό μετανάστη. Οι πογκρομιστές, που εμφανίζονται στη γνωστή φωτογραφία του “Έθνους”, είναι όλοι στην πρώτη γραμμή του μπλοκ της Χρυσής Αυγής.

Ηγετικά στελέχη

Ο Κασιδιάρης είχε το γενικό πρόσταγμα σε όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης από την αρχή μέχρι το τέλος (μέχρι δηλαδή ΚΑΙ την επιστροφή στην Γ’ Σεπτεμβρίου).











Πογκρομιστές μέλη της Χρυσής Αυγής

Ενώ ο Κασιδιάρης καθοδηγεί το μπλοκ της Χρυσής Αυγής στην Ομόνοια (τη στιγμή που η κορυφή του πλήθους μπαίνει στην Αθηνάς), στη γωνία πογκρομιστές ξυλοκοπούν αφρικανό μετανάστη κάτω από τα απαθή βλέμματα της αστυνομίας. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται μέλος της Χρυσής Αυγής που είναι γνωστός από συμμετοχή σε προκελογική συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δράστες του πογκρόμ (φωτογραφία “Έθνους”) βγαλμένοι μέσα από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής
Δίνουμε περαιτέρω στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις οποίες προκύπτει ότι οι δράστες του πογκρόμ που εμφανίζονται στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Έθνος συμμετείχαν οργανωμένα με το μπλοκ της Χρυσής Αυγής.







Συμμετοχή στο πογκρόμ του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κολιόπουλου και δικαστική καταδίκη
Τα νέα στοιχεία έρχονται μετά τη δημοσιοποίηση της συμμετοχής στο πογκρόμ του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κολιόπουλου. Ο Κολιόπουλος συνελήφθη την 10/05/2011. Αν και στο δικαστήριο υποδύθηκε τον “άσχετο” και ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε τυχαία στην περιοχή “αναζητώντας εργασία”, καταδικάστηκε σε 12 μήνες με τη διαδικασία του αυτοφώρου για διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σπάσιμο ενός ίντερνετ-καφέ ενός Αφγανού).
Κάνουμε έκκληση σε φωτογράφους, δημοσιογράφους και στον καθένα και την καθεμία που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του πογκρόμ, να βοηθήσουν δημοσιοποιώντας το σχετικό αποδεικτικό υλικό και κάθε άλλη μαρτυρία. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της πρωτοβουλίας μας είναι: jailgoldendawn@yahoo.gr."









(Ολες οι νέες φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε είναι από το EpocaLibera.com)

Πηγή: jailgoldendawn.wordpress.com