Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Διάλογοι «απείρου κάλλους» του Αρχιμανδρίτη Λαμίας με την τροχονόμο – «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα…», «είστε γκέι…»




Διάλογοι «πεζοδρομίου», έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωράει το ρεπορτάζ, σχετικά με το επεισόδιο που έγινε στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος του Κάστρου, όταν συνεργείο της τροχαίας, σταμάτησε για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο Αρχιμανδρίτης, Ιγνάτιος Σάπιος.
Σύμφωνα με όσα καταγράφονται στο ρεπορτάζ ο Αρχιμανδρίτης πριν σπρώξει την 32χρονη Αστυνομικό της είπε: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα που μου ζητάς και ασφαλιστήριο; Γνωρίζω τον αρχηγό της Αστυνομίας και ανώτατους αξιωματικούς και θα δεις που θα βρεθείς».

Η πλευρά του Αρχιμανδρίτη ισχυρίζεται πως η αστυνομικός όχι απλά ήταν αγενής, αλλά του είπε: «Οι περισσότεροι από σας είστε γκέι».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πάνω στη λογομαχία, ο Αρχιμανδρίτης προσπάθησε να τη χαστουκίσει, η αστυνομικός έχασε την ισορροπία της και έπεσε, με αποτέλεσμα να της φύγουν τα γυαλιά από τα μάτια και το μπλοκάκι από τα χέρια.

Ο Αρχιμανδρίτης μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε, χωρίς καν να πάρει τα έγγραφα (δίπλωμα, άδεια κλπ), η αστυνομικός υπέβαλε μήνυση, αλλά δεν υπήρξε προσαγωγή καθώς παρήλθε η διαδικασία του αυτόφωρου.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας, Κ. Τσαμούρας, μιλώντας στο Star της Λαμίας, επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της συναδέλφου του. Είπε μάλιστα πως παρότι οι άλλοι δύο τροχονόμοι που ήταν εκεί έλεγχαν φορτηγό και συνήθως δεν ασχολούνται με άλλο περιστατικό μέχρι να ολοκληρώσουν τον έλεγχο, η συνάδελφός τους σταμάτησε το αυτοκίνητο του Αρχιμανδρίτη, επειδή πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα με την αναφορά των τροχονόμων, το ραντάρ «έπιασε» το αυτοκίνητο να κινείται με 157 χλμ. την ώρα. Ο Κ. Τσαμούρας είπε μάλιστα πως η ταραχή της 32χρονης και των συναδέλφων της από το περιστατικό, ήταν τόση, που δεν σκέφτηκαν καν να στείλουν σήμα, ώστε να μπλοκαριστεί το αυτοκίνητο σε άλλο σημείο του δρόμου από κινητή μονάδα της Τροχαίας.

Το Ποντίκι Web