Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ένταση μεταξύ Μπουτάρη και μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ: Κατέβασε πανό




Ένταση προκλήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, μεταξύ μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να αναρτήσουν ένα πανό έξω από το χώρο του Φεστιβάλ Εργασίας, που έγραφε «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ανεργίας 2014».Ο δήμαρχος αντέδρασε προσωπικά και κατέβασε ο ίδιος το πανό, απειλώντας πως θα καλέσει την αστυνομία. Όπως είπε «αν θέλετε να κάνετε παρέμβαση να έρθετε να την 
κάνετε στο δημοτικό συμβούλιο». 


 

  


Τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Μπουτάρης έχει προκαλέσει αίσθηση και με τη δήλωσή του για τον Νίκο Ρωμανό. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση της πόλης, σύμφωνα με τον Σκάι, τάχθηκε κατά της χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας ώστε να σπουδάσει ο Ρωμανός εκτός φυλακής, λέγοντας «Δεν είναι λογικό αυτό. Να ακούς ότι θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ; Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα».

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο στην συμπρωτεύουσα, δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι συνδέεται μια επέτειος για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου με επεισόδια, καταστροφές και διάλυση της αγοράς».
tvxs