Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Γιώργο, εσύ και η «αλλαγή»… καμία σχέση




Ο μεγαλύτερος δυσφημιστής των πολιτών αυτής της χώρας, προχώρησε στη δημιουργία κόμματος και ζητά αυτή τη φορά την ψήφο των αθεράπευτων οπαδών του! Ο λόγος για τον ΓΑΠ. Αυτόν που μας έσυρε στα μνημόνια και στη φτώχεια με… παραμύθια της Χαλιμάς για πράσινη ανάπτυξη και άλλα τέτοια ωραία ευρωπαϊκά…
Μιλάμε για εκείνον που άνοιξε την κερκόπορτα για τις ατομικές συμβάσεις, τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων των πολιτών αυτής της χώρας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την σημερινή κατάσταση στον τομέα της εργασίας, κατάφερε και κατάργησε μέσα σε μια νύκτα θεμελιώδη δικαιώματα εργαζομένων, τα οποία κατακτήθηκαν με αγώνες πολλών δεκαετιών!

Είναι εκείνος που οδήγησε την χώρα του στην εποπτεία του ΔΝΤ και στη μέγγενη των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Άφησε επί πρωθυπουργίας του να παίζουν την χώρα του στην τσόχα των σπρεντ.... απαξιώντας ν' αντιμετωπίσει αυτούς που τζόγαραν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων, αντίθετα μάλιστα ενίσχυε το παιχνίδι τους με δηλώσεις του τύπου «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, αεριτζήδες, διεφθαρμένοι και φοροφυγάδες…»

Αυτός ο ίδιος άνθρωπος έρχεται σήμερα να δεσμευτεί (!) λίγα χρόνια μετά «το λεφτά υπάρχουν», ότι θα αγωνιστεί για την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας!!!

Δεν εξηγείται…νομίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με μνήμη αμοιβάδας που έχουν ξεχάσει τι ακριβώς έπραξε , τι ακριβώς μας έταξε και που μας κατάντησε…
Μιχαλού, στο Ποντίκι