Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Μισό, αλλά «προεδρικό», γραφείο στη Βουλή για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η τελευταία υπογραφή

  

Αθήνα
Μετά την αναταραχή που προκάλεσε στη διάρκεια αναζήτησης του κατάλληλου γραφείου στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε: Θα διατηρήσει... μισό γραφείο. Ωστόσο, πρόκειται για το πρώην γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως.

Σε μια από τις τελευταίες πράξεις της, μία ημέρα πριν παραδόσει στον νέο πρόεδρο της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία διαθέτει στην Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους 12 γραφεία.
Πρόκειται για έξι γραφεία εντός του Βουλευτηρίου (14, 16, 18, 22, 122 και 123) και έξι γραφεία στο κτίριο της Βουλής, στην οδό Μητροπόλεως (606, 607, 702-703, 705 και 710).

Για την ίδια, αποφάσισε να διατηρήσει το μισό γραφείο το οποίο είχε διατεθεί στον Αλέξη Τσίπρα στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως, όταν είχε αναλάβει πρόεδρος του Συνασπισμού

Πρόκειται για το 706 γραφείο, το οποίο και βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας.

Υπενθυμίζεται πως με έγγραφό της προς την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου πριν από ένα δεκαήμερο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητούσε να αδειάσουν τα επτά γραφεία του 7ου ορόφου του κτιρίου που μισθώνει η Βουλή επί της οδού Μητροπόλεως και που έως τώρα φιλοξενούσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια. Πληροφορίες ήθελαν, δε, να ζητήθηκε το άδειασμα ορισμένων εξ αυτών των γραφείων εντός 48 ωρών...

Η.Κ.



Newsroom ΔΟΛ