Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Μαξίμου: Απορίας άξιο που ο καθηγητής Εγκληματολογίας….




Νέα φραστική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Πανούση, μετά τη σημερινή, νέα δήλωση τουπρώην υπουργού.

«Είναι απορίας άξιο πώς ένας καθηγητής της Εγκληματολογίας δε μπορεί να κατανοήσει ότι δεν υπήρξε καμία μήνυση εναντίον του, κατά την επίσκεψη των Υπουργών Δικαιοσύνης, και Προστασίας του Πολίτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αλλά μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διερευνηθεί η οποιαδήποτε παράνομη χρήση απόρρητων εγγράφων.
Αποκλειστικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της νομιμότητας και ειδικότερα όταν πρόκειται περί θεσμών κρίσιμων για την εθνική ασφάλεια.

Είναι απορίας άξιο πώς ένας καθηγητής της Εγκληματολογίας δε μπορεί να κατανοήσει ότι δεν υπήρξε καμία μήνυση εναντίον του, κατά την επίσκεψη των Υπουργών Δικαιοσύνης, και Προστασίας του Πολίτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αλλά μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να διερευνηθεί η οποιαδήποτε παράνομη χρήση απόρρητων εγγράφων.
Αποκλειστικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της νομιμότητας και ειδικότερα όταν πρόκειται περί θεσμών κρίσιμων για την εθνική ασφάλεια» λένε κυβερνητικές πηγές

tvxs